Elektriciteitswerken voor particulier en onderneming: Opdedrynck bvba te Oostende realiseert uw wensen

Elektriciteit plaatsen regio de Kust

Elektriciteit is vandaag de dag méér dan enkel een stroomvoorziening. Het is de ruggengraat van uw woning of bedrijfsgebouw. Door de nieuwste technologische ontwikkelingen te integreren in onze service, wordt alles mogelijk. 

Opdedrynck bvba biedt pasklare oplossingen voor uw elektrische installatie en al uw elektriciteitswerken. Of u nu een nieuwbouw wilt plaatsen, uw huidige installatie wilt uitbreiden of renoveren – wij denken met u mee. 

Onze domotica- en automatisatie-oplossingen loodsen uw gebouw dan weer de toekomst in. Met handige toepassingen die uw woon- en werkcomfort aanzienlijk vergroten. 

Contacteer ons nu voor al uw elektriciteitswerken regio Oostende en de Kust!Contacteer ons voor een gratis offerte!

Verlichting van superieure kwaliteit? Hier brandt de lamp

Opdedrynck bvba is in staat om uw verlichtingsproject van begin tot einde te realiseren. Hiervoor kunnen we een beroep doen op onze eigen studiedienst, die lichtstudies van hoge kwaliteit uitvoert. Op basis van geijkte lichtmetingen ontwerpen we een lichtplan op maat van uw wensen en noden. En bieden we advies waar u écht iets mee bent.

Uiteraard kunnen onze vakmensen uw volledige lichtinstallatie ook plaatsen en aansluiten. Van één enkele armatuur tot de volledige verlichting van uw industriehal, de mogelijkheden zijn eindeloos.

  • inbouwverlichting

  • opbouwverlichting

  • ledverlichting

  • relighting

  • ledarmaturen

  • tuinverlichting